Chefs Quarter Chefs Quarter Chefs Quarter Chefs Quarter

Tijd voor iets nieuws

Vandaag hebben wij afscheid genomen van Kookslaaf en introduceren wij met trots onze nieuwe blog The Chefs Quarter. Naast Food, hebben wij nu extra aandacht voor Drinks & Places.

Chefs Quarter
Chefs Quarter
Tijd voor iets nieuws

Tijd voor iets nieuws! Net zoals een goede wijn of een pittige kaas wordt ook Kookslaaf alleen maar beter – en lekkerder!- naarmate de jaren verstrijken. Wij zijn immers alweer bijna drie jaar bezig met het verslaan van culinair nieuws, het schrijven van smakelijke recepten en het schoppen tegen de schenen van ‘healthy-fit-foodblog-land’. 

Het werd dus hoog tijd om nog eens kritisch naar onszelf en naar onze blog te kijken. Want waar kunnen wij onze lezers het meest blij mee maken? Met onze gezonde en ongezonde recepten natuurlijk. Maar ook met overzicht, eenvoud en duidelijkheid. De filosofie van Kookslaaf is namelijk dat koken helemaal niet moeilijk hoeft te zijn. Anders is de lol ook zo snel eraf, hè. Wij wilden Kookslaaf dus nóg mooier en handiger voor jullie maken. Daarom introduceren wij met gepaste trots – en een klein vleugje melancholie – onze nieuwe website: The Chefs Quarter. 

Geen zorgen: The Chefs Quarter is gewoon nog altijd ‘Kookslaaf’, maar dan in een nieuwer en hipper jasje. Op The Chefs Quarter vind je namelijk nog steeds al onze recepten, nieuwtjes en uitjes, maar dan in een veel overzichtelijkere en duidelijkere vorm. Handig toch? Wij hopen dat wij jullie ook via The Chefs Quarter in jullie keuken mogen assisteren. Ook hopen wij dat onze nieuwe website jullie bevalt. Wij zijn in ieder geval erg benieuwd naar jullie mening!

Chefs Quarter   ▸ door op
×
Home Food Drinks Places Inspiration About