Chefs Quarter Chefs Quarter Chefs Quarter Chefs Quarter

Tip: Kijk Chef op Netflix

Chefs Quarter
Chefs Quarter

De herfst is in volle gang wat betekent dat het ineens tergend koud is, er met enige regelmaat een flinke bui valt en het iedere dag 5 minuten eerder donker is. Sommige mensen zweren bij ‘de gezelligheid’ van de herfst, maar ik denk daar persoonlijk heel anders over. Ik ben meer het type dat volledig in de Netflix-modus gaat en mij alleen buiten de deur begeef indien dat echt noodzakelijk is. Als parttime-bingwatcher heb ik het overgrote deel van alle series wel gezien, gelukkig wordt het filmaanbod met enige regelmaat aangevuld. Onlangs is de film Chef op Netflix verschenen, een must see voor foodies!

Even kort over de film: Chef Carl Casper weigert zijn creatieve integriteit in de keuken op te geven als het aankomt op zijn gerechten en specialiteiten. Een conflict met de commerciële restauranteigenaar is onvermijdelijk, en uiteindelijk besluit Carl tegen beter weten in om op te stappen. Hij vertrekt naar Miami, waar hij een foodtruck opent samen met zijn ex-vrouw, zijn beste vriend en zijn zoon. Hiermee hoopt hij niet alleen zijn initiële passie voor koken terug te vinden, maar ook zijn levenslust.

Bekijk de trailer

Er staan nog veel meer culinaire pareltjes op Netflix, de bekendste is wel de documentaireserie Chefs Table waar onlangs het nieuwe seizoen online verscheen.

Chefs Quarter   ▸ door op 14 oktober 2016
Recente artikelen
Even voorstellen
Wij zijn Alex en Shanice, foodbloggers van The Chefs Quarter. Wij schrijven over food, drinks & places waar wij zelf enthousiast over zijn. Met een gezonde dosis humor en Hollandse nuchterheid kun je op deze website onze verhalen volgen.
Lees je mee?
×
Home Food Drinks Places Inspiration About