Chefs Quarter Chefs Quarter Chefs Quarter Chefs Quarter

Uitgelicht: Errazuriz Max Reserva wijnen uit Chili

Op een zonnige zondag genieten wij het liefst in de tuin van een mooi glas wijn. Onlangs heb ik de Max Reserva wijnen van Errazuriz ontvangen; topwijnen van een bekend Chileens wijnhuis. Ik vertel je graag meer én ik heb ook een kortingscode voor gratis verzending!

Chefs Quarter
Chefs Quarter
Uitgelicht: Errazuriz Max Reserva wijnen uit Chili

Geniet vandaag net als ons ook van een heerlijke #highwine als afsluiting van een mooi lenteweekend! We vertellen je vandaag graag meer over deze Chileense wijnen van wijnhuis Errazuriz.

De Max Reserva wijnen zijn afkomstig uit de Aconcagua Vallei en tonen met hun karakter en complexiteit de ware passie van Viña Errazuriz. Een topwijn die jij beslist ook moet proeven! Krijg met kortingscode CHEFSKORTING tot 1 mei gratis verzending op deze wijnen via errazurizshop.nl

Meer over het Errazuriz Max Reserva

Errazuriz Max Reserva wijnen zijn het resultaat van meer dan 140 jaar ervaring met wijnbouw en wijnmaken gecombineerd met de unieke kenmerken van de Aconcagua Vallei in Chili. De filosofie achter de Max Reserva wijnen is dat een goede voorbereiding, het herkennen en gebruik maken van kansen, de sleutel is voor succes. De Errázuriz Max Reserva wijnen zijn afkomstig van de Max wijngaarden in de Aconcagua Vallei.

Zij tonen met hun karakter en complexiteit de ware passie en het DNA van Viña Errazuriz. De druiven voor de Max Reserva serie worden met de hand geplukt. De wijnen kenmerken zich door fruitigheid en elegante houtrijping op Frans eiken.

Errazuriz Max Reserva wijnen uit Chili

Chefs Quarter   ▸ door op
×
Home Food Drinks Places Inspiration About