Chefs Quarter Chefs Quarter Chefs Quarter Chefs Quarter

Krijgen we binnenkort een ‘wijnattractiepark’ in Nederland?

Chefs Quarter
Chefs Quarter
Krijgen we binnenkort een ‘wijnattractiepark’ in Nederland?

Ik ben dól op pretparken. Echt. Ik ben in de Efteling niet van de zingende paddestoelen af te slaan, de Indische Waterlelies zijn zo’n beetje mijn lijflied geworden en met een tripje naar Walibi maak je me nog altijd erg gelukkig. Maar omdat ik nu ook alweer een dagje ouder ben (kuch), en ook andere interesses ben gaan ontwikkelen naast rare attracties en sprookjesfiguren, ben ik nu extra verheugd je de volgende mededeling te doen:

Er komt een attractiepark dat ‘Wijn‘ als thema neemt. In Nederland. Jawel. Je leest het goed.

Hoe we dat voor ons moeten zien? Nou, in een pand van het voormalige V&D in Den Bosch of Utrecht dus. Daar moeten volgens de bedenker, Roy van Delft, allerlei etages komen waarop je eetkraampjes en wijnbarretjes kunt vinden, en waar je diverse wijnproeverijen kan bijwonen. Dat klinkt toch fantastisch? De plannen liggen op dit moment bij diverse investeerders, die natuurlijk moeten kijken of zo’n wijnattractiepark hun geld waard is. Maar laten wij allemaal voor Roy hopen dat dat Wijnwalhalla van hem er gaat komen. Ik ga alvast nadenken over een passende naam!

Chefs Quarter   ▸ door op
×
Home Food Drinks Places Inspiration About