Chefs Quarter Chefs Quarter Chefs Quarter Chefs Quarter

Wijnproeven doe je deze zaterdag in je luie joggingpak op de bank

Chefs Quarter
Chefs Quarter
Wijnproeven doe je deze zaterdag in je luie joggingpak op de bank

Had je zaterdag 12 maart al plannen gemaakt? Nee? Mooi zo, want dan kan je gerust je vrienden uitnodigen om op de bank deel te nemen aan de 24Kitchen wijnproeverij. Corria Houthuizen loodst je vanaf de buis door de wondere wereld van wijn. Een absolute aanrader, gezien het feit dat Corria Kookslaaf eerder ook al ongelooflijk heeft weten aan te steken met het wijnvirus (nu spuugden wij sowieso al niet in een glaasje, maar ook wij waren ineens bijzonder gefascineerd door wat we nu daadwerkelijk aan het drinken waren. Enorm interessant!) Het enige wat je nodig hebt voor live wijnproeven is een proefpakket van Montgras, een comfortabel bankstel en natuurlijk een televisie waarop je 24Kitchen kunt ontvangen.

Hoe werkt het?
Een wijnproeverij hoef je dus echt niet meer buiten de deur te doen: volgens mij is het heel fijn om vanuit je joggingpak of pyjama op de sofa wat wijn te kunnen proeven en te beoordelen. En vergeet dus ook de hapjes niet. Jouw woonkamer dient als een waar proeflokaal zaterdagavond. Maar daarvoor moet je wel eerst even een boodschap doen. Het wijnproefpakket valt zo op te halen in een van de speciaalslijterijen die met 24Kitchen en Montgras samenwerken, en met de boodschappenlijst kun je zo in de Albert Heijn of Jumbo uit de voeten. Zo zal je een schijfje citroen, wat Hollandse kaas (lekker) en melkchocolade nodig hebben om nu eindelijk eens te kunnen ondervinden hoe bepaalde smaakcombinaties fantastisch werken, of compleet ruk zijn.

Waar kun je alle informatie vinden?
Op de website van 24Kitchen vind je nog veel meer over de proeverij. Hier vind je de boodschappenlijst en enkele instructies die je nodig hebt om de proeverij met succes te laten verlopen. Hier vind je alle speciaalzaken waar je de wijnpakketten kunt kopen. Aan de slag!

Chefs Quarter   ▸ door op
×
Home Food Drinks Places Inspiration About