Chefs Quarter Chefs Quarter Chefs Quarter Chefs Quarter

WIN: 10×2 kaarten voor deze zomerse wijnproeverij

Chefs Quarter
Chefs Quarter
WIN: 10×2 kaarten voor deze zomerse wijnproeverij

Wat is het toch heerlijk om met dit zonnige weer op het terras of het strand te genieten van een goed glas wijn. Genieten is geen probleem, maar kun jij ook ruiken of een wijn op hout gelegen heeft? Of proeven welk soort fruit er gebruikt is? Daar willen wij je graag wat meer over leren! Samen met Hardys Wines organiseren wij op zondagmiddag 25 juni 2017 voor de vierde keer een wijnproeverij, exclusief voor onze fans. Dit keer is het thema ‘Celebrate summer’, dus bereid je voor op een zomerse proeverij in een gezellige en informele setting. Lees snel verder hoe jij kans maakt om bij dit event aanwezig te zijn!

Tijdens eerdere proeverijen vonden wij het erg leuk om onze fans in het echt te ontmoeten. Wij zijn wijnliefhebbers (we drinken graag een glaasje), maar absoluut geen experts. Gelukkig staat het team van Hardys klaar om ons wat meer te leren over wijn. En daar kun jij ook bij zijn! We willen twintig van onze fans de kans geven deel te nemen aan deze unieke wijnproeverij.

ZO MAAK JE KANS OP KAARTEN

Ben je altijd al geïnteresseerd geweest in wijn, en wil je daarom ook graag eens wat ‘dieper’ in het glaasje leren kijken? Doe dan mee met onze actie voor de wijnproeverij op 25 juni. Zo doe je mee:
1. Tag een vriend(in) onder ons bericht op Facebook (klik hier) en vertel waarom jullie hierbij willen zijn.
2. Like Hardys Wines op Facebook (klik hier).

Je maakt dan kans op twee kaartjes voor deze bijzondere en besloten wijnproeverij in (omgeving) Amsterdam.

Sfeer proeven

De eerste wijnproeverij vorige zomer voelde voor ons als een kleine droom die uitkwam: een eigen evenement speciaal voor onze fans! We kijken terug op een fantastisch event en hebben daar gelukkig een filmpje van laten maken. Proef alvast de sfeer:

Deze actie loopt t/m 14 juni 2017. De winnaars ontvangen uiterlijk 16 juni 2017 een persoonlijk bericht. De actievoorwaarden vind je hier.

Let op: Geen 18, geen alcohol.

Chefs Quarter   ▸ door op
×
Home Food Drinks Places Inspiration About