Chefs Quarter Chefs Quarter Chefs Quarter Chefs Quarter

WIN: Diner voor 2 personen bij Shanghai Bistro in Amsterdam

Maak kans op een dinertje voor 2 personen bij deze populaire hotspot in De Pijp. Waan je bij Shanghai Bistro in de urban chaos van de grootste stad van China, Shanghai. Ben jij klaar voor wat funky fashioned Chinese-popstyle terwijl je geniet van verrassende Asian dishes?

Chefs Quarter
Chefs Quarter
WIN: Diner voor 2 personen bij Shanghai Bistro in Amsterdam

Eind augustus opende Shanghai Bistro in Amsterdam haar deuren aan de Van Woustraat 110. De hemel op aarde voor iedereen die houdt van streetfood en de Chinese keuken. Ik ben razend enthousiast over deze nieuwe hotspot in De Pijp en vind het ook te gek dat we een diner voor 2 personen mogen weggeven!

In de keuken van Shanghai staat chef-kok Francis Tavarez de sterren van de hemel te koken. Dagelijks bereidt hij alles vers: van alle sauzen en vullingen tot aan het deeg van de dumplings en buns. De gerechten zijn geïnspireerd op de onnavolgbare smaken van China, met een funky twist van de chef, die begeesterd is van de Chinese keuken.

Shanghai Bistro heeft onlangs de kaart aangevuld met een aantal heerlijke vega-gerechten, zoals ‘Steamed bimi with black bean sauce’, ‘Hot & Sour soup Mushroom / poached egg / vegetable/ tofu’, ‘Veggie steamed bun mushroom & savora mosterd’ en ‘Homemade Veggie dumpling’. Daarnaast zijn ze vanaf nu ook 7 dagen per week geopend vanaf 18:00 uur till late.

HOE DOE JE MEE?

Meedoen is eenvoudig; daarvoor moet je slechts twee dingen doen.
1. Like de Facebookpagina van Shanghai Bistro (klik hier);
2. Reageer onder het bericht van de actie op de Facebookpagina van The Chefs Quarter (klik hier) om je deelname te bevestigen.

Je maakt vervolgens kans op een diner voor 2 personen, inclusief 2 glazen wijn per persoon. Meer kans maken om te winnen? Nodig je vrienden en familie uit om ook deel te nemen aan deze actie!

Deze actie loopt t/m 17 november 2017. De winnaar ontvangt uiterlijk 18 november 2017 een persoonlijk bericht. De algemene actievoorwaarden vind je hier.

Shanghai Bistro in Amsterdam

Je vindt deze hotspot aan de Van Woustraat 110. Meer informatie en het menu op de website.

Chefs Quarter   ▸ door op
×
Home Food Drinks Places Inspiration About