Chefs Quarter Chefs Quarter Chefs Quarter Chefs Quarter

WIN: 10×2 kaarten voor onze exclusieve wijnproeverij!

Chefs Quarter
Chefs Quarter
WIN: 10×2 kaarten voor onze exclusieve wijnproeverij!

Wij zijn gek van wijn! En onze liefde voor wijn delen wij maar al te graag met jullie. Samen met Hardys Wines organiseren wij op vrijdagavond 28 april 2017 voor de derde keer een wijnproeverij, exclusief voor onze fans. Het is fantastisch om zowel de beginnende gezelligheidsdrinkers als de gevorderde wijnslempers bij elkaar te zien voor een inspirerende avond. Lees snel verder hoe jij kans maakt om bij dit event aanwezig te zijn!

De actie is inmiddels gesloten, meedoen is niet meer mogelijk.

Wijn slempen is één ding, maar het echt leren proeven.. Da’s heel andere koek. Laat je door ons verrassen met een aantal heerlijke wijnen. En als kers op de taart word je tijdens je wijnreis door niemand minder dan Corria Houthuizen begeleid. Dat wil je natuurlijk niet missen! We willen twintig van onze fans de kans geven deel te nemen aan deze unieke wijnproeverij.

ZO MAAK JE KANS OP KAARTEN

Ben je altijd al geïnteresseerd geweest in wijn, en wil je daarom ook graag eens wat ‘dieper’ in het glaasje leren kijken? Doe dan mee met onze actie voor de wijnproeverij op 28 april. Zo doe je mee:
1. Tag een vriend(in) onder ons bericht op Facebook (klik hier) en vertel waarom jullie hierbij willen zijn.
2. Like Hardys Wines op Facebook (klik hier).

Je maakt dan kans op twee kaartjes voor deze bijzondere en besloten wijnproeverij in Amsterdam.

Terugblik op de eerste wijnproeverij

De eerste wijnproeverij vorige zomer voelde voor ons als een kleine droom die uitkwam: een eigen evenement speciaal voor onze fans! We kijken terug op een fantastisch event en hebben daar gelukkig een filmpje van laten maken. Check hieronder:

Deze actie loopt t/m 23 april 2017. De winnaars ontvangen uiterlijk 24 april 2017 een persoonlijk bericht. De actievoorwaarden vind je hier.

Let op: Geen 18, geen alcohol.

Chefs Quarter   ▸ door op
×
Home Food Drinks Places Inspiration About