Chefs Quarter Chefs Quarter Chefs Quarter Chefs Quarter

WIN KAARTJES VOOR EEN EXCLUSIEVE WIJNPROEVERIJ!

Chefs Quarter
Chefs Quarter
WIN KAARTJES VOOR EEN EXCLUSIEVE WIJNPROEVERIJ!

Wijn slempen is één ding, maar het echt leren proeven… Da’s heel andere koek. Ben je altijd al geïnteresseerd geweest in wijn, en wil je daarom ook graag eens wat ‘dieper’ in het glaasje leren kijken? Nou, dat kan! Wij organiseren namelijk binnenkort een uiterst unieke wijnproeverij, exclusief voor fans van Kookslaaf. Jij kunt dus ook hierbij zijn! Tag een vriend(in) onder deze FB post en like de Facebookpagina van Kookslaaf en Hardys Wines. Dan maak je kans op twee kaartjes voor deze bijzondere en besloten wijnproeverij bij Bubbles & Wines in Amsterdam. Samen met ons, natuurlijk. En als kers op de taart word je tijdens je wijnreis door niemand minder dan Corria Houthuizen begeleid. Ja, de bekende wijngoeroe van 24Kitchen. Dat wil je natuurlijk niet missen!

Voor ons voelt dit als een kleine droom die uitkomt: we mogen een eigen wijnproeverij organiseren! Dit doen we natuurlijk samen met de mensen en bedrijven waar wij de afgelopen jaren een goede band mee hebben opgebouwd. We willen twintig van onze fans de kans geven deel te nemen aan deze unieke wijnproeverij. Dus lijkt het je leuk om samen met ons een paar glaasjes wijn te drinken? Check dan snel Facebook en maak kans op kaarten.

Deze actie loopt t/m 6 mei 2016. De winnaars ontvangen vóór 8 mei 2016 een persoonlijk bericht. De actievoorwaarden vind je hier.

Chefs Quarter   ▸ door op
×
Home Food Drinks Places Inspiration About