Chefs Quarter Chefs Quarter Chefs Quarter Chefs Quarter

Wine flight: een wijnbeleving voor een fantastische avond uit

Chefs Quarter
Chefs Quarter
Wine flight: een wijnbeleving voor een fantastische avond uit

Vorig weekend vierden Shanice en ik samen onze verjaardag (we doen alles samen, dus waarom ook niet de birthday bash). Aangezien alles in ons leven in het teken staat van wijn, vloeide de Chardonnay en Pinot Noir rijkelijk. Speciaal voor de gelegenheid hebben wij samen met onze goede vrienden een wine flight gedaan bij onze favoriete wijnbar Bubbles & Wines in Amsterdam.

In een van de oudste straatjes van Amsterdam, op loopafstand van de Dam, bevindt zich de sfeervolle wijn -en champagnebar Bubbles & Wines. Er worden in deze mooie bar meer dan 50 wijnen per glas geserveerd. Na opening worden deze wijnen bewaard in een geavanceerd ‘wijn bewaarsysteem’, waardoor de wijnen na opening niets van hun kwaliteit verliezen en in topconditie blijven. Dit geeft de wijnbar de mogelijkheid om ook wijnen uit het hogere segment aan te bieden op glas.

Wine flight

Wij kwamen speciaal voor een kleine wijnproeverij, de wine flight. We kregen 6 halve glazen wijn geserveerd, geselecteerd op druivenras, herkomstgebied of wijnsoort. Iedere ronde van 2 glazen werd ondersteund met een heerlijke spijscombinatie. Denk hierbij aan rillette van eend en blini’s geserveerd met een huisgemaakte mousse van gerookte zalm. Fantastisch!

Het enthousiasme van de wijnexperts van Bubbles & Wines maakt de wine flight tot een avondvullende beleving. Iedere wijn heeft een eigen karakter en authentiek verhaal wat er voor zorgt dat naast een hoop gezelligheid, je ook nog iets bijleert. Samen met onze vrienden kijken wij terug op een super leuke avond!

Interesse in een wine flight?

Zelf een wine flight meemaken bij Bubbles & Wines? Check de website voor meer info!

wine flight

Chefs Quarter   ▸ door op
×
Home Food Drinks Places Inspiration About